درمان سریع جای جوش یا آکنه آرزوی بسیاری از افرادی است که با مشکلات پوستی دست و پنجه نرم میکنند. اگر چه گیاه آلوئه ورا با خواص فراوان، برای درمان انواع مشکلات پوستی از جمله درمان جای جوش استفاده میشود، اما نباید انتظار معجزه یک شبه را داشته باشید. ترکیبات موجود در ژل آلوئه ورا (ویتامینها و مواد معدنی) و همچنین خواص ضد التهابی، ترمیمکنندگی و روشنکنندگی آن به مرور زمان باعث روشنشدن لکها، کاهش و بهبود التهابات پوستی میشود.
ژل آلوئهورا را میتوانید هم به صورت مستقیم بر روی پوست یا به صورت ماسک با موادی مثل عسل، خاک رس، زردچوبه، ماست و لیمو ترکیب کرده و استفاده کنید.
خرید محصولات پوستی حاوی آلوئه ورا مانند انواع سرمها و تونرها برای درمان انواع جای جوش و آکنه بسیار مفید هستند. ژل مرطوب کننده و تسکین دهنده سونیا، از محصولات کمپانی بزرگ فوراور لیولینگ است که به عنوان یک محصول مراقبت از پوست با جذب سریع و رطوبترسانی بالا پوست صورت شما را شاداب میسازد.
تاثیرات آلوئه ورا برای پوست صورت
از جمله ویژگیهایی که باعث شده تا از خواص آلوئه ورا برای جای جوش استفاده کنند و ژل شفاف و خنک آلوئه ورا خواص دارویی و درمانی پیدا کند، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تقویت واکنش سیستم ایمنی
گیاه آلوئه ورا با خاصیت ضد التهابی و محافظت از سد دفاعی پوست به عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن و بهبود سلامت پوست نیز کمک میکند. به علاوه، این گیاه در افزایش تولید گلبولهای سفید که نقش بسزایی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد، موثر است.
آبرسانی و نرمکنندگی
آلوئه ورا بر خلاف تمامی ژلهای مرطوبکننده بعد از مصرف هیچ ردی از چربی روی پوست باقی نمیگذارد. ژل ماسک فوراور هم بدون ایجاد چربی بر روی سطح پوست با ترکیباتی همچون عصاره سیب و ریشه شیرین بیان، باعث آبرسانی و نرمی پوست میشود. همچنین برای مرطوب کردن و تغذیه پوست خشک هم مناسب است.
روشنکنندگی پوست
به نظر شما آلوئه ورا چگونه به روشن شدن پوست کمک میکند؟ یکی از خواص آلوئه ورا برای جای جوش، خاصیت روشنکنندگی آن است. در واقع، این گیاه با کاهش تولید رنگدانه و لایه برداری ملایم، سلولهای مرده را از بین میبرد و در نتیجه به روشنشدن رنگ پوست کمک میکند.
ژل ایلومینیتینگ فوراور، به عنوان ژل ضدلک و روشنکننده موجب کنترل و کاهش چربی پوست، بازسازی سلولهای پوستی، کنترل منافذ باز و رفع تیرگی و لکها میشود. این محصول با از بین بردن باکتریهای سطح پوست، از ایجاد آکنه جلوگیری میکند.
کلاژن سازی
یکی دیگر از خواص آلوئه ورا برای جای جوش، وجود ویتامینهای C و E بوده که خاصیت ضد پیری و کلاژنسازی دارند. در واقع، آلوئه ورا با تحریک سلولهای کلاژنساز باعث افزایش تولید کلاژن میشود. از طرفی دیگر با آبرسانی عمیق، پوست را مرطوب کرده و پوست کلاژن بیشتری تولید میکند.
تسکین خارش، التهابات و سوختگی
توجه داشته باشید با اینکه خاصیت ضد التهابی آلوئه ورا منجر به کاهش التهابات و قرمزی پوست، افزایش کلاژنسازی و تسکین سوختگیهای کوچیک میشود؛ اما نمیتوان آن را جایگزین ضد آفتاب کرد. برای محافظت در برابر اشعه نور خورشید یا درمان آفتاب سوختگی باید کرمهای ضدآفتاب را انتخاب کرد.
کمپانی فوراور به دلیل استفاده از ژل آلوئه ورا در انواع محصولات مراقبتهای شخصی و محصولات مراقبت از پوست معروف شده است. کرم ضدآفتاب فوراور یا همان فوراور سانسکرین، از خواص آلوئه ورا استفاده کرده تا به محافظت از پوست در برابر اشعه آفتاب و سلامت و زیبایی صورت کمک کند.
درمان کک و مک
در کنار تمام خواص آلوئه ورا برای جای جوش از تاثیر آن بر روی کک و مکهای صورت غافل نشوید. آلوئه ورا به خاطر خاصیت ضد التهاب و روشنکنندگی از طریق ترمیم و آبرسانی به پوست میتواند در کمتر شدن کک و مکها موثر باشد.
اگر میخواهید از آلوئه ورا برای کک و مک استفاده کنید، آن را به طور مستقیم بر روی این قسمتها بزنید. البته که میتوانید این ژل را با موادی مثل عسل و لیمو ترکیب کرده و به عنوان ماسک روی صورت استفاده کنید.
درمان پسوریازیس
مرطوبکنندگی و ترمیم از جمله خواص آلوئه ورا است که آن را برای درمان جای جوش و بسیاری از مشکلات پوستی، از جمله پسوریازیس، مناسب میسازد.
برای پاسخ به اینکه چگونه آلوئه ورا به درمان پسوریازیس کمک میکند، باید گفت:
خاصیت ضدالتهابی آن قرمزی، تورم و خارش ناشی از پسوریازیس را کاهش داده و با آبرسانی به پوستهای خشک از ترکخوردگی آن جلوگیری خواهد کرد. علاوه بر این، آلوئه ورا سلولهای پوست آسیبدیده را ترمیم کرده و روند بهبود را سرعت میبخشد.
روش استفاده از ژل تازه آلوئه ورا برای پسوریازیس این گونه است که باید آن را روی نواحی مبتلا به پسوریازیس بمالید و به آرامی ماساژ دهید.
کاهش تیرگی زیر چشمها
خستگی، آلرژی و کمبود خواب از جمله عوامل موثر در ایجاد تیرگی زیر چشم هستند. این گیاه به عنوان یک مرطوبکننده طبیعی به آبرسانی و حفظ رطوبت پوست زیر چشم کمک میکند. از این رو مصرف مداوم ژل یا کرمهای دور چشم حاوی آلوئهورا برای درمان تیرگی زیر چشم توصیه میشود.
به طور کلی، ژل آلوئه ورا برای پوستهای زیر مناسب است:
- پوست خشک: با آبرسانی عمیق به این نوع پوست، خشکی آن را کاهش داده و نرمی و لطافت را به پوست باز میگرداند.
- پوست چرب: این گیاه به کاهش تولید چربی پوست کمک کرده و از بروز جوش و آکنه جلوگیری میکند.
- پوست حساس: آلوئه ورا چون خاصیت ضدالتهابی دارد، در کاهش قرمزی و تحریک پوست حساس تاثیرگذار است.
- پوست آسیب دیده: این گیاه پوستهای آسیب دیده ناشی از آفتاب سوختگی، سوختگیهای جزئی، خراش و بریدگی را ترمیم خواهد کرد.
عوارض استفاده از آلوئه ورا
بگذارید در همین ابتدا خیالتان را راحت کنیم! گیاه آلوئه ورا هیچ عارضه جانبی ندارد و کاملا بیخطر است.
این گیاه به دلیل خواص درمانی و آبرسانی در انواع محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده میشود. با این حال، ممکن است که مثل هر محصول مراقبتی دیگری، بعد از مصرف برای اغلب افراد عوارضی را به همراه داشته باشد.
- اگر بعد از مصرف ژل آلوئه ورا سوزش، قرمزی و خارش را تجربه کردید، احتمالا به این گیاه آلرژی دارید و پوست صورت به آن واکنش داده است. یکی از عوارض احتمالی استفاده از آلوئه ورا برای درمان جوش صورت، حساسیت و ایجاد جوشهای زیر پوستی موقت است.
- استفاده افراطی از آلوئه ورا، احتمال دارد که باعث کاهش بیش از حد قند خون در افراد دیابتی شود.
- توصیه میشود که برای سوختگیهای شدید از آلوئه ورا استفاده نکنید؛ زیرا به گفته بعضی از متخصصان، احتمال اینکه آلوئه ورا توان بدنی شما را برای ترمیم سوختگیها کاهش دهد، وجود دارد. به طور کلی، برای جلوگیری از آفتابسوختگی لازم است که روزانه از یک ضدآفتاب برای مراقبت از پوست استفاده کنید تا لکههای پوستی روی صورت ایجاد نشود.
- در نگاه اول شاید عجیب به نظر برسد، اما این ماده با بر هم زدن تعادل الکترولیتهای بدن که حاوی سدیم، پتاسیم و منیزیم هستند، میتواند منجر به کم آبی بدن شود.
- در نهایت چون استفاده بیش از اندازه آن باعث تحریک پوست شده، بهتر است که بعد از ایجاد هرگونه عارضه جانبی شدیدی به پزشک مراجعه کنید.
ماسکهای خانگی برای درمان سریع جای جوش
همه ما میدانیم که جای جوشها به شدت اعتماد به نفس و ظاهر پوست ما را تحت تاثیر خود قرار میدهد. به غیر از ژل آلوئهورا خوشبختانه روشهای مختلف دیگری نیز برای درمان و کاهش آنها وجود دارد. البته که درمان جای جوشها فرآیندی زمانبر است و نتیجه آن به نوع جوش و پوست بستگی دارد.
- ماسک عسل و دارچین: عسل و دارچین با ویژگی ضد باکتری با بهبود گردش خون، جای جوشها را کمتر کرده و پوست را روشن میکند.
- ماسک آب لیمو و عسل: آب لیمو چون حاوی ویتامین c میباشد، به عنوان کلاژنساز و مرطوبکننده تاثیر میگذارد.
- ماسک خیار و عسل: خیار ویژگی خنککنندگی و آبرسانی دارد و عسل به عنوان یک مرطوبکننده روی پوست به درمان سریع جاش جوش کمک خواهد کرد.
در نهایت یک نکته مهم که در استفاده از آلوئه ورا برای درمان جای جوش باید به آن دقت کنید، این است که حتما همیشه قبل از مصرف، ژل را تست کنید تا مطمعن شوید که پوست صورتتان به آن حساسیت ندارد. اگر هم پوست بسیار حساسی دارید، قبل مصرف آن را با آب مخلوط کنید.
یادتان باشد که درمانهای طبیعی یا گیاهی به درمان جای جوشها کمک میکند، اما راهحل همیشگی برای درمان نیست. مراقبت یا درمان جای جوش به رژیم غذایی سالم، مصرف ویتامینها، میوهها، سبزیها و غذاهای غنی از آنتی اکسیدان نیازمند بوده و پوستی خوب و سالم را برای ما میسازند.
نظر خود را بنویسید